044 360 17 95

info@vegazin.com.ua

Новини та блог

Спреї, креми, аерозолі значно псують повітря у містах

Це не просто пахне! Дослідження повітря показало, що випаровування дезодорантів, сонцезахисного крему і спрею від комах відповідальні за половину смогу в Нью-Йорку та інших великих міських районах США.

Трохи про користь оливкової олії

Багато хто використовує оливкову олію в домашній кухні, косметології, кулінарії, але мало хто знає про користь цього масла і тим більш про цікаві факти. Між тим, окрім необхідних жирних кислот, оливкова олія містить вітаміни К і Е, а також потужні антиоксиданти, які знижують ризик розвитку хронічних захворювань.

Кормові банани — міф

Іноді можна почути думку, що в наших магазинах продаються, в основному, кормові сорти бананів. Подейкують, що саме поширені на прилавках великі банани не для людей, а для годівлі тварин. А в їжу годяться тільки сорти з маленьким плодом. Розберемося, чи так це насправді.

Під час однієї з покупок попався пакет з магазину LC Waikiki, на якому було зазначено, що він розпадеться протягом 12-24 місяців. І ми вирішили перевірити, чи так це.

Щоб провести експеримент, який повинен зафіксувати, чи дійсно пластик розпадається, і якщо так, то як довго, від пакета ми відрізали три шматка, кожен з яких поклали в різну середу. Перший залишили в звичайній картонній коробці. Другий поклали в горщик із сухою землею. Третій шматок пластика поклали в горщик з кімнатною рослиною (будемо сподіватися, що йому не зашкодить).

Будемо періодично публікувати звіти про стан пластика.

Пакет LC Waikiki Пакет LC Waikiki