044 360 17 95

info@vegazin.com.ua

Один з рецептів морковної халави. Робиться швидко і не потребує зайвих зусиль.

Що потрібно:

Морковь 1 кг, сахар 500 г, масло ги 150 г, молоко 1 л, изюм 50 г, кардамон 10 г.

Процес:

Очистіть моркву, натріть її теркою, покладіть на широку тарілку, додайте молоко і поставте в духовку або мікрохвильовку. Коли ця суміш запече (хвилин 20), покладіть туди цукор, масло ги, мелений кардамон, суміш ги з кешью, родзинки і добре перемішайте. Після цього залиште суміш на деякий час, поки вона трохи не затвердіє. Потім покладіть її на деко, змащене ги, і трохи її розмажте по ньому. Халава готова.